Navigatie update kopen

Via dit formulier kun je eenvoudig, snel en tegen een scherpe prijs de laatste navigatie update voor je BMW met CIC, NBT of NBT Evo (ID4) navigatie kopen. Weet je niet zeker welk systeem je hebt en of wij hiervoor een kaartupdate leveren? Kijk dan op deze afbeelding.

Vul je naam en e-mailadres in. Pas op met Hotmail! Hun spamfilter wil wel eens voorkomen dat onze mails bij je binnen komen. Gebruik indien mogelijk een ander e-mailadres en controleer anders goed het spamfilter. Je adresgegevens hoef je alleen in te vullen wanneer je een USB-stick per post wenst te ontvangen. Geef het volledige chassisnummer van jouw BMW op alsmede het type kaart dat nodig is. Je kan dit controleren door in de auto naar de navigatie te gaan. Druk vervolgens op de iDrive controller op de 'Option'-knop, rechtsachter de draaiknop. Scroll in het menu naar beneden en kies daar voor 'Versie'. Je ziet dan welk type kaart je BMW nodig heeft (Premium, Motion, Move, Next, Route of Evo).

Er zijn twee types vrijschakelcodes leverbaar: Een eenmalig geldige en een levenslang geldige. Met beide codes kun je de navigatie updaten naar de laatste versie. Het verschil is dat je met de levenslang geldige code ook toekomstige updates kunt installeren. Er hoeft dan voor deze auto geen nieuwe vrijschakelcode gekocht te worden bij de toekomstige updates.

Kaart type  *Welke kies ik?
Gewenste producten
Gewenste wijze van levering
Het volledige chassisnummer van 17 tekens
Gewenste type vrijschakelcode
Je voornaam
Je achternaam
Je e-mailadres
Bevestig je e-mailadres
Je adres
Je postcode
Je woonplaats
Je land van verblijf
Je betaalmethode
Je bank voor de iDeal-betaling
Ik ga akkoord met de AV en de PV