Z3 Stoelreparatie

Na verloop van tijd raakt het elektrische stelmechanisme van de stoelen van de BMW Z3 versleten. De stoelen gaan dan bij gas geven en remmen in de lengte as van de auto bewegen. De oorzaak is een versleten stelmechanisme in de stoel. Hierdoor ontstaat speling die het rijden niet alleen onprettig maakt maar ook nog eens gevaarlijk.

Een reparatie is voor de gemiddelde consument nagenoeg onuitvoerbaar en neemt veel tijd in beslag. De prijzen die een BMW dealer rekent schommelen tussen de €500,00 en de €1.200,00 per stoel!

Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden. Met originele BMW-onderdelen kan BMW tweaks jouw stoelen weer als nieuw maken. De stoelen worden vakkundig verwijderd uit de auto en het mechanisme wordt direct gerepareerd. Afhankelijk van de staat van de auto kost dit per stoel ongeveer een uur tijd.

LET OP: Er is een voorwaarde om de reparatie uit te kunnen voeren: Het elektrische stelmechanmisme van de stoel moet nog werken. Dat wil zeggen dat de stoel helemaal naar voren en helemaal naar achteren moet kunnen bewegen. Als dat niet kan, kan de stoel niet uit de auto verwijderd worden en is reparatie nagenoeg onmogelijk.

Neem contact op om de zetels van jouw Z3 snel te laten repareren! De prijzen vind je hier.