Navigatie updates

Je kan bij ons terecht voor de laatste Navigatie updates voor jouw BMW met CIC of NBT systeem. Bestel hier de nieuwste kaarten voor jouw BMW, tegen een hele scherpe prijs!

CCC
De oudere E-series van BMW (E6x, E7x, E8x en E9x tot ongeveer 2008) hebben nog het oudere CCC systeem ingebouwd. Dit systeem werkt met kaart-data op een DVD. Deze DVD dient ten allen tijden in de navigatiecomputer aanwezig te zijn voor de werking van de navigatie functionaliteit. Deze DVD’s kunt u het beste origineel en rechtstreeks bij de dealer kopen. Wij leveren deze DVD’s dan ook niet.

CIC
De recentere E-series van BMW (bijvoorbeeld de facelift 3-series E90-E93 en de nieuwere E60-E61 5-series) zijn voorzien van een CIC met een harde schijf. Op deze harde schijf kan muziek gezet worden, maar ook de kaarten voor je navigatie staan hierop. Deze kaarten, die meestal van het type MOTION of PREMIUM zijn, kunnen eenvoudig worden geüpdate met een USB-stick. Wel heb je hiervoor een activatiecode nodig. BMW Tweaks helpt je hiermee.

NBT
De nieuwere F-series (F10-F11 5-series, F2x 1-series en F3x 3-series) zijn voorzien van the Next Big Thing (NBT-boordcomputer) deze is sneller en uitgebreider dan diens voorloper, de CIC. Maar ook de NBT gebruikt een harde schijf voor de navigatie kaarten en ook die worden met een USB-stick geüpdate. De diensten hiervoor zijn gelijk aan die voor de CIC. De kaartentypes in een NBT computer zijn herkenbaar aan de namen MOVE, NEXT, ROUTE of EVO. Ook die kunnen wij leveren.

Diensten
Wij kunnen voor u op afstand een code genereren. U zorgt dan zelf voor een USB-stick met kaarten. Ook is het mogelijk om op afstand de code te laten genereren en daarbij de kaarten online toegestuurd te krijgen. U hoeft dan enkel nog een USB-stick te pakken en de kaarten te kopieren naar de auto. Verder kunnen wij een USB-stick kant en klaar aan u aanleveren. U ontvangt deze dan per post, met de activatiecode erbij.

Natuurlijk kunt u ook langs komen met de auto, dan installeren we de kaarten direct voor u, terwijl u wacht. Dit duurt ongeveer 1 uur.

Bestel hier de nieuwste kaarten voor jouw BMW, tegen een hele scherpe prijs! Indien je kiest voor digitale levering is de update vaak al binnen 2 uur gereed om te downloaden. Ook in het weekend!