Aux-IN inbouwen

Aux-IN is een vrij dure optie voor BMW’s van de series E39, E46, E60, E61, E63, E64, E90, E91, E92, E93. Het resultaat is dat vrij weinig van deze mooie wagens met deze functie uitgerust zijn.

Als je bij de dealer vraagt om Aux-IN te laten toevoegen aan je wagen, dan kun je rekenen op een factuur van 600 tot 800 euro! Bij BMW Tweaks kun je voor een fractie van deze prijs AUX laten toevoegen aan je radio. Als je kiest voor de bekabelde versie bestaan er twee opties. Je kunt kiezen voor een simpele kabel uit het handschoenenvak, maar ook bestaat de mogelijkheid om een mini-jack contactpunt te maken in de middenconsole. Je ontvangt dan een losse aansluitkabel extra. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de Aux-IN draadloos te maken via bluetooth!

Op sommige modellen zal de functie Aux-IN op de plaats komen van een eventueel aanwezige CD-wisselaar. Indien u wil weten of dit bij uw wagen van toepassing is, neem dan via de link onderaan deze pagina contact op.

Voor de BMW 5-serie (E60 & E61), de BMW 6-serie (E63 & E64) en de BMW 3-serie (E90, E91, E92 & E93) kan aux ingebouwd worden.

Voor de BMW 5-serie (E39) is Aux-IN niet in alle gevallen mogelijk, Aux-IN is enkel mogelijk in de volgende gevallen:
Uw E39 beschikt over een 16:9 navigatiescherm en is van bouwjaar 2000 of jonger.

Voor de BMW 3-serie (E46) is Aux-IN niet in alle gevallen mogelijk, Aux-IN is enkel mogelijk in de volgende gevallen:
Uw E46 beschikt over een Business radio (Casette/CD-speler voorin en GEEN Navigatie).
Uw E46 beschikt over een 16:9 navigatiescherm en is van bouwjaar 2003 of jonger.

Kan ik ook bellen via Aux-In
Aux-IN biedt alleen de mogelijkheid om muziek af te spelen via de speakers van uw auto. Bellen kan enkel via een carkit. Aux-IN is geen carkit, maar kan wel ingebouwd worden náást een bestaande carkit.

Let op: Aux-IN in laten bouwen bij BMW Tweaks is alleen mogelijk bij de modellen die hierboven zijn genoemd. We kunnen je niet helpen met Aux voor je E38, E65, etcetera.

Neem contact op om eventuele vragen te laten beantwoorden. De prijs voor al dit moois vind je hier.