Reparaties

Niet alle reparaties kosten veel tijd, dus waarom zouden ze dan veel geld moeten kosten?

BMW Tweaks doet een beperkt aantal reparaties. Reparaties die niet zo zeer groot zijn, maar die zeer specifieke kennis en ervaring vereisen om goed te kunnen worden uitgevoerd. Omdat deze reparaties relatief weinig tijd vergen blijven de kosten laag.

Z3 Stoelreparatie

Een problemen dat regelmatig terug komt bij de BMW Z3 is speling in het stelmechanisme van de zetels. De stoelen gaan na 100.000 kilometer tot 150.000 kilometer slijtage vertonen in de vorm van speling en ongewenste beweging in de lengte-as van de BMW Z3. Deze ergernis is gelukkig te verhelpen, meer informatie vind je hier.

Airbag lampje BMW 3-serie en 5-serie

In de passagiersstoel van de BMW E46 3-series en de E39 5-series ligt een sensor mat. Deze mat registreert of er iemand op de stoel zit en deze mat staat erom bekend dat hij niet zo lang mee gaat als de rest van de auto. Het resultaat is dat de hoofdairbag van de passagier niet meer werkt en bovendien brandt er een vervelend airbaglampje in je instrumentencluster. Dit probleem kan op twee manieren opgelost worden. Een by-pass unit voor de sensor mat, of een hele nieuwe sensor mat.