Nieuwe module inleren

Een BMW zit bomvol gevoelige elektronica. Sinds 1996 wordt bij de nieuwe modellen vrijwel alles via computers aangestuurd. Géén kabel meer van je gaspedaal naar je gasklephuis, geen simpele draad van je lichtschakelaar naar je lampen en geen draaiknoppen voor je klimaatcontrole. Nee, allemaal computers.

Het wil helaas wel eens gebeuren dat een module kapot gaat. Dit kan tot gevolg hebben dat de centrale vergrendeling niet meer naar behoren werkt, je lampen gaan knipperen of dat je klimaatcontrole niet meer doet wat je wil.

Een nieuwe module bij BMW kost veel geld, het laatste wat je dan wil doen is deze ook nog een laten inleren bij de dealer voor 180 euro! Gelukkig kan ik de nieuwe modules ook voor je inleren. Het is een half uurtje werk en het kost een fractie van wat de dealer durft te vragen.

Neem snel contact op en laat me weten wat er aan de hand is met jouw BMW. Ik kan bij BMW de juiste module bestellen, inbouwen en inleren tegen een zéér scherp tarief. Voor prijs informatie kun je hier klikken.