Apple CarPlay activeren in jouw BMW

Beschikt jouw auto over de professional navigatie en is de wagen van 2016 of jonger, dan is het veelal mogelijk om Apple CarPlay vrij te schakelen in de wagen. Het gaat hier om een lifetime vrijschakeling. Het is zowel mogelijk om het in de originele lay-out van BMW te activeren (splitscreen) als in fullscreen modus. Ook bestaande Carplay kan worden omgezet naar fullscreen weergave.

Er wordt géén gebruik gemaakt van losse kastjes. De kwaliteit daarvan is niet voldoende om zich te meten met de ervaring die je mag verwachten van je BMW. Daarom zorgt BMW Tweaks dat het wordt geïmplementeerd zoals BMW dit bedoeld heeft. Vanzelfsprekend is onze implementatie dan ook draadloos, zoals BMW en Apple het voor ogen hebben.

Wat houdt Apple CarPlay in?
CarPlay biedt een slimmere en veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken, zodat u uw aandacht op de weg kunt houden. Wanneer u uw iPhone met CarPlay verbindt, kunt u onder andere routebeschrijvingen opvragen, telefoongesprekken voeren, berichten versturen en ontvangen en naar muziek luisteren.

Vanaf iOS 13 biedt het CarPlay-dashboard een eenvoudiger zicht op de weg. Het nieuwe dashboard biedt u één plek om Kaarten, audioregelaars en Siri-suggesties bij te houden, waardoor u eenvoudig toegang hebt tot zaken als uw Agenda-afspraken. U kunt het dashboard ook gebruiken om uw HomeKit-accessoires te bedienen, zoals deuropeners.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor jouw BMW. De prijzen vind je hier.

Apple Carplay

Fullscreen Apple CarPlay activatie in een BMW i3 van 2019.